Blog

Vlooienmarkten in de Brielse winkelstraten

Geplaatst op 30 mei, 2013 om 9:30
Goed nieuws voor de liefhebbers van vlooienmarkten. Wat dat betreft lijkt het roer om te zijn. Met ingang van zaterdag 15 juni 2013 zal er (tot en met november 2013) maandelijks een vlooienmarkt worden gehouden. Deze zaterdagse vlooienmarkten zullen worden gehouden in het autovrije gedeelte van Nobelstraat en Voorstraat. De markten komen bij de vlooien- en/of kofferbakmarkten, die door andere organisatoren worden gehouden bij de Intratuin aan de Kloosterweg, op de tweede parkeerplaats bij de Jumbo en de markten themamarkten (o.a. antiekmarkt) van Fresh Events in Nobelstraat, Voorstraat en/of Turfkade.

Sommige markten vinden op zaterdag plaats, andere op zondag. 'De STEEG' is er nog niet in geslaagd om de logica van het systeem te ontdekken. Binnenkort in het evenementenoverizcht op deze site: de Brielse vlooien-, rommel- en kofferbakmarkten.

Het goede nieuws is inmiddels achterhaald. Nadat 'De STEEG' tientallen bezoekers op de vlooienmarkt van zondag 25 augustus 2013 had geattendeerd, kwam het bericht dat de organisator zijn activiteiten heeft gestaakt. Jammer.
Categorie├źn: nieuws