Blog

Probleemgeval Thoelaverweg op 4 augustus

Geplaatst op 29 juli, 2013 om 6:34
Volgens het officiële overzicht van de gemeente Brielle is er een vergunning verleend om op (citaat) "zaterdag 27 juli 2013 en 4 augustus 2013" een rommelmarkt te houden op de tweede parkeerplaats aan de Thoelaverweg. De rommelmarkt van 27 juli is geannuleerd. Met de datum 4 augustus 2013 heeft 'De STEEG' de volgende problemen: de markt aan de Thoelaverweg wordt gewoonlijk op zaterdag gehouden.  4 augustus is geen zaterdag, maar zondag.

De markt van 27 juli 2013 is bepaald niet de eerste aan de Thoelaverweg geplande rommelmarkt, die is geannuleerd. Al zal iedereen, die de foto-impressie van de desolate [en voorspelde] weersomstandigheden rond het middaguur bekijkt, ditmaal alle begrip opbrengen voor het besluit om op die weinig beschutting biedende locatie de rommelmarkt te cancelen. Wat de door noodweer getroffen binnen de vesting gehouden rommelmarkt betreft - kort nadat het ophield te gieten, kwam het bezoek aan de rommelmarkt weer op gang. Met het eerste straaltje zon kwamen de eerste kooplustigen weer te voorschijn.

'De STEEG' is er zich van bewust dat op de betreffende locatie minstens 3 evenementenorganisaties actief zijn (geweest). Dus misschien vindt de activiteit toch op zondag 4 augustus plaats.

Kom op 4 augustus niet alleen voor de aan de Thoelaverweg te houden rommelmarkt naar Den Briel. Al kunt u natuurlijk bij een onverhoeds toch afgelaste (of één dag eerder gehouden) markt vanaf 12 uur troost vinden bij 'De STEEG'.

Hoewel het Stadhuis een tijd lang de onhandige gewoonte heeft gehad om in verband met het evenement een parkeerverbod uit te vaardigen voor de hele tweede parkeerplaats, wordt zo'n verbod tegenwoordig kennelijk alleen nog op het voor de rommelmarkt bestemde stuk gehandhaafd (al vergoedt 'De STEEG' geen aan de Thoelaverweg opgelopen bekeuringen). 

Categorie├źn: nieuws